Uw perfecte

SERRE

Kies voor ons Klassieke serre voor een stijlvolle en functionele aanvulling op uw huis! Dit pakket biedt een gesloten serre die kou in de winter tegenhoudt en de mogelijkheid om de glazen schuifwanden naar wens aan te passen. Geniet van een modernere uitstraling vergeleken met het basispakket en creëer de perfecte ruimte voor elk seizoen!

Classic Serre

v.a. €5.500

Kies voor ons Classic serre pakket voor een stijlvolle en functionele aanvulling op uw huis! Dit pakket biedt een gesloten serre die kou in de winter tegenhoudt en de mogelijkheid om de glazen schuifwanden naar wens aan te passen. Geniet van een modernere uitstraling vergeleken met het basispakket en creëer de perfecte ruimte voor elk seizoen!

Kies voor een vrijblijvend adviesgesprek of bezoek onze showroom

Made in Holland

Snelle plaatsing

Hoge kwaliteit

Serre op maat

Bekijk hier onze veranda pakketten

Basic Serre

Ontdek de charme van onze Basic serre! Perfect voor wie een stijlvolle, open serre wil tegen een lagere budget. Het simpele design maakt het de perfecte keuze voor een open BBQ feest. En past perfect bij elke woningstijl. Geniet van meer natuurlijk licht en de lucht van buiten, en verander uw leefruimte voor een lagere budget!

Exclusive Serre

Upgrade uw woning met onze Exclusive serre! Deze serre is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook veilig. Hij is volledig afgesloten om u warm te houden in de winter en heeft een schuifpui die op slot kan voor extra privacy en veiligheid. Met zijn luxe uitstraling is het de perfecte keuze voor wie iets bijzonders zoekt. Kies voor comfort, stijl en veiligheid met onze Exclusive serre!

Serre op maat

Laat uw creativiteit de vrije loop met onze uitgebreide opties. Kies voor glazen wanden om te genieten van een panoramisch uitzicht, zijwanden voor extra beschutting, een schuifpui voor naadloze binnen-buitenintegratie, LED-verlichting voor sfeervolle avonden, en zonwering om te genieten van de buitenlucht zonder oververhitting.

Mevrouw Zhu
Mevrouw Zhu
Lees verder
Betrouwbaar bedrijf, bij mijn zus is er een veranda geplaatst, goede prijs en top kwaliteit!

Direct aanvragen

Of u nu de ochtendzon wilt begroeten met een kop koffie, of in de avond gezellig wilt barbecueën zonder zorgen over een plotselinge regenbui – onze veranda’s maken het mogelijk.

Klinkt dit goed?

Wacht niet langer en ontdek hoe Zonpa Veranda’s uw woondroom kan waarmaken!

Klik hier om je winkelwagentje te bekijken en af te rekenen!

We zagen dat je bijna je bestelling had voltooid bij Zonpa Veranda. We willen je graag helpen de laatste stap te zetten en je de kans geven om te profiteren van een exclusieve extra korting van €20,- op je aankoop!