Uw perfecte

VERANDA

Kun je niet beslissen?

Kies voor een gratis adviesgesprek of bezoek onze showroom

Made in Holland

Snelle plaatsing

Hoge kwaliteit

Veranda op maat

Kwaliteit boven alles

Bij Zonpa Veranda staat kwaliteit centraal. Onze aluminium veranda’s zijn vervaardigd met oog voor detail en vakmanschap, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage en veroudering en alle weersomstandigheden trotseren. Geniet van duurzaamheid zonder concessies te doen aan stijl.

Voordelen van een aluminium veranda

Aluminium is de ideale keuze voor uw veranda. Dit lichte, maar duurzame materiaal vergt minimaal onderhoud en biedt uitstekende weerstand tegen corrosie. Geniet van jarenlang zorgeloos gebruik, omringd door de natuur, zonder u druk te hoeven maken over het behoud van uw veranda.

Waarom Zonpa Veranda?

Duurzame Investering: Onze veranda’s zijn niet alleen stijlvol, maar ook een duurzame investering. Met hoogwaardige materialen en constructie bieden wij veranda’s die bestand zijn tegen slijtage en veroudering.


Energie-efficiëntie: Zonpa Veranda’s zijn ontworpen met oog voor energie-efficiëntie. Profiteer van natuurlijk licht en warmte, waardoor uw buitenruimte het hele jaar door comfortabel is.


Deskundig Advies: Bij Zonpa krijgt u niet alleen een product, maar ook deskundig advies. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste veranda die perfect aansluit op uw behoeften en wensen.

Mogelijkheid tot uitbreiding

Breid uw buitenervaring uit met diverse opties zoals glazen wanden voor een panoramisch uitzicht, zijwanden voor extra beschutting, een schuifpui voor naadloze binnen-buitenintegratie, LED verlichting voor sfeervolle avonden, en zonwering om te genieten van de buitenlucht zonder oververhitting. Personaliseer uw veranda naar wens en maak het een ware weerspiegeling van uw levensstijl.

 

Bij Zonpa Veranda streven we ernaar niet alleen een product, maar een ervaring te bieden. Ontdek de ongeëvenaarde combinatie van kwaliteit, maatwerk en duurzaamheid, en geef uw buitenruimte de upgrade die het verdient. Kies voor Zonpa Veranda – waar uw buitenleven begint.

Wij gebruiken 6063 Aluminiumlegering voor onze verandas.

Het gebruik van 6063 aluminium voor veranda’s combineert dus functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek, waardoor het een veelgebruikte keuze is in de bouw van buitenruimtes. Het is altijd aan te raden om specifieke productinformatie van fabrikanten te raadplegen om te verzekeren dat het materiaal voldoet aan de vereisten voor een bepaald project.

Corrosiebestendigheid:

 • 6063 aluminium staat bekend om zijn uitstekende weerstand tegen corrosie. Dit is van cruciaal belang voor veranda’s, omdat ze voortdurend worden blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden.

Machinabiliteit:

 • Deze legering heeft goede machinable eigenschappen, waardoor het gemakkelijk te bewerken is. Dit is belangrijk voor het vervaardigen van complexe structuren en details die vaak voorkomen bij veranda’s op maat.

Uitstekende Extrusie Kenmerken:

 • 6063 is zeer geschikt voor het extruderen van profielen, wat betekent dat het gemakkelijk in verschillende vormen kan worden gegoten. Dit maakt het ideaal voor de productie van de verschillende onderdelen van een veranda.

Goede Warmtegeleiding:

 • Aluminium heeft van nature goede warmtegeleidende eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat een veranda opgetrokken uit 6063 aluminium de temperatuur goed kan reguleren, wat belangrijk is voor comfort, vooral in zonnige omgevingen.

Lichtgewicht:

 • Aluminium is lichtgewicht, waardoor het een ideale keuze is voor constructies zoals veranda’s. Het vermindert het totale gewicht van de structuur, terwijl het toch duurzaam en stevig blijft.

Duurzaamheid:

 • Door zijn combinatie van eigenschappen, waaronder corrosiebestendigheid, sterkte en duurzaamheid, biedt 6063 aluminium een langdurige oplossing voor veranda’s, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage en veroudering.

Esthetische Mogelijkheden:

 • De legering is goed te bewerken en te anodiseren, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende ontwerpstijlen en architecturale vereisten.

Voor onze glazen dak, wanden en schuifpui gebruiken wij Veiligheidsglas

Gelaagd veiligheidsglas, zoals 44.2, is een uitstekende keuze voor veranda’s vanwege zijn verbeterde veiligheid, duurzaamheid en andere positieve eigenschappen. Hier zijn enkele redenen waarom gelaagdglas 44.2 vaak wordt beschouwd als een geschikt materiaal voor veranda’ s:

Veiligheid:

 • Gelaagd glas bestaat uit twee glasplaten met daartussen een transparante kunststof folie (meestal polyvinylbutyral of PVB). Deze folie houdt het glas bij elkaar in geval van breuk, waardoor het risico op verwondingen aanzienlijk wordt verminderd. Het blijft aan de folie vastzitten en vormt geen scherpe randen.

Inbraakwerendheid:

 • Door de constructie van gelaagd glas is het ook inbraakwerend. Zelfs als het glas breekt, blijven de glasfragmenten bij elkaar en wordt het moeilijker voor indringers om snel toegang te krijgen tot de woning.

UV-straling:

 • Gelaagdglas 44.2 biedt bescherming tegen schadelijke UV-straling. Dit is vooral belangrijk in een veranda, waar u wilt genieten van natuurlijk licht zonder dat uw meubels en interieur verkleuren door langdurige blootstelling aan de zon.

Geluidsisolatie:

 • De tussenlaag van PVB in gelaagd glas helpt ook om geluidstrillingen te absorberen, waardoor het een goede keuze is voor geluidsisolatie. Dit kan handig zijn als u rust en stilte wilt behouden in uw veranda, ondanks omgevingsgeluiden.

Stabiliteit en Duurzaamheid:

 • Gelaagdglas 44.2 is stabiel en duurzaam. Het behoudt zijn integriteit, zelfs bij impact, en heeft een lange levensduur. Dit maakt het een kosteneffectieve en duurzame keuze voor veranda’s.

Brandveiligheid:

 • Hoewel glas op zichzelf niet brandbaar is, draagt het gebruik van gelaagdglas bij aan de brandveiligheid van een structuur. Het voorkomt dat vlammen zich snel verspreiden door het glas.

Esthetisch aantrekkelijk:

 • Gelaagdglas 44.2 behoudt de transparantie en esthetische uitstraling van glas, waardoor uw veranda een heldere en open sfeer behoudt.

Al met al biedt gelaagdglas 44.2 dus een combinatie van veiligheid, duurzaamheid, geluidsisolatie en UV-bescherming, wat het tot een uitstekende keuze maakt voor het creëren van een veilige en comfortabele omgeving in uw veranda.

Zonwering en Zonnescreen voor uw veranda: Uitstekende bescherming met stijl

Zonwering en zonnescreens voor veranda’s vormen een essentieel onderdeel van buitenruimtes, waar ze bescherming bieden tegen de zon, hitte en nieuwsgierige blikken. Hier zijn enkele redenen waarom deze producten met geteste windbestendigheid, een ruim assortiment doeken en een motor met twee delen uitstekende keuzes zijn voor veranda’s:

Windbestendigheid tot Klasse 3:

 • Zonwering en zonnescreens die zijn getest tot windklasse 3 bieden robuuste bescherming tegen windstoten. Dit is vooral belangrijk voor veranda’s, waar de blootstelling aan windomstandigheden kan variëren. Met deze windbestendigheid blijven de zonweringen effectief en duurzaam, zelfs onder winderige omstandigheden.

Assortiment aan doeken:

 • Een uitgebreid assortiment aan doeken stelt u in staat om de stijl en het uiterlijk van uw veranda aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar lichtdoorlatende stoffen, verduisterende materialen of decoratieve patronen, het ruime aanbod maakt het mogelijk om de zonwering perfect af te stemmen op de esthetiek van uw buitenruimte.

Twee Delen en Één Motor:

 • Het feit dat de zonwering bestaat uit twee delen die worden aangedreven door één motor, biedt niet alleen gemak maar ook een geoptimaliseerde functionaliteit. Met één druk op de knop kunnen beide delen gelijktijdig worden bediend, waardoor u snel en efficiënt de gewenste mate van schaduw of bescherming kunt bereiken.

Bescherming tegen zon en hitte:

 • Zonwering en zonnescreens vormen een effectieve barrière tegen direct zonlicht, waardoor uw veranda koeler blijft op warme dagen. Hierdoor kunt u de buitenruimte comfortabeler gebruiken, zelfs tijdens intense zonuren.

Privacybescherming:

 • Deze producten bieden ook privacybescherming, waardoor u ongestoord kunt genieten van uw veranda zonder nieuwsgierige blikken van buitenaf.

Gemakkelijke bediening:

 • De motorische bediening maakt het gemakkelijk om de zonwering aan te passen aan veranderende weersomstandigheden en persoonlijke voorkeuren. Dit draagt bij aan het gebruiksgemak van de veranda.

Duurzaamheid en onderhoudsgemak:

 • Hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid, zelfs bij langdurig gebruik. Bovendien vereisen zonwering en zonnescreens over het algemeen minimaal onderhoud, wat de levensduur van uw veranda verlengt.

In het kort bieden zonwering en zonnescreens met geteste windbestendigheid, een diversiteit aan doeken en een geïntegreerde motor met twee delen niet alleen bescherming tegen de elementen maar voegen ze ook stijl en gebruiksgemak toe aan uw veranda.

Mevrouw Zhu
Mevrouw Zhu
Lees verder
Betrouwbaar bedrijf, bij mijn zus is er een veranda geplaatst, goede prijs en top kwaliteit!

Direct aanvragen

Of u nu de ochtendzon wilt begroeten met een kop koffie, of in de avond gezellig wilt barbecueën zonder zorgen over een plotselinge regenbui – onze veranda’s maken het mogelijk.

Klinkt dit goed?

Wacht niet langer en ontdek hoe Zonpa Veranda’s uw woondroom kan waarmaken!

[contact-form-7 id="371c276" title="Op maat"]