Veelgestelde Vragen (FAQ)

 1. Hoe lang duurt de installatie van een veranda?

De installatietijd varieert afhankelijk van het type veranda en de locatie, maar meestal duurt het één tot twee dagen.

 

 1. Heb ik een vergunning nodig voor de installatie van een veranda?

Dit hangt af van de lokale regelgeving. We raden u aan om contact op te nemen met uw gemeente om te controleren of een vergunning vereist is.

 

 1. Wat gebeurt er als er problemen zijn na de installatie?

Onze installatie service komt met een garantie. Als er problemen zijn, kunt u contact met ons opnemen en wij zorgen voor een snelle oplossing.

 

 1. Kan ik de installatie van mijn veranda zelf doen?

Hoewel het mogelijk is om een veranda zelf te installeren, raden wij onze professionele installatie service aan om ervoor te zorgen dat alles correct en veilig wordt geplaatst.

 

 1. Wat moet ik doen om mijn veranda voor te bereiden op de installatie?

Zorg ervoor dat de locatie vrij is van obstakels en dat de grond egaal is. Onze monteurs zullen verdere details met u bespreken tijdens de inmeetafspraak.

 

 1. Wat gebeurt er tijdens de inmeetafspraak?

Tijdens de inmeetafspraak komen onze monteurs bij u langs om de locatie op te meten en alle details van de installatie door te nemen. Dit zorgt ervoor dat de veranda perfect past.

 

 1. Zijn er bijkomende kosten voor de inmeetafspraak?

De kosten voor de inmeetafspraak zijn inbegrepen in de totale installatiekosten. Er zijn geen extra kosten voor deze service.

 

 1. Kan ik een specifieke datum kiezen voor de installatie?

Ja, tijdens het plannen van de installatie kunt u uw voorkeur voor een specifieke datum aangeven. We zullen ons best doen om aan uw wensen te voldoen.

 

 1. Biedt u ook onderhoudsdiensten voor veranda’s aan?

Ja, naast de installatie bieden wij ook onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw veranda in topconditie blijft. Vraag hier specifiek naar als u interesse heeft in onderhoudsdiensten.

 

 1. Wat zijn de betalingsvoorwaarden voor de installatie?

De betalingsvoorwaarden worden tijdens het offerteproces besproken. We bieden verschillende betalingsmogelijkheden om aan uw behoeften te voldoen.

 

 1. Welke materialen gebruikt u voor de veranda’s?

Wij gebruiken hoogwaardige 6063 aluminiumlegering voor onze veranda’s, vanwege de uitstekende eigenschappen zoals corrosiebestendigheid, sterkte en duurzaamheid. 1. Welk type glas wordt gebruikt voor de veranda’s?

Voor onze glazen daken, wanden en schuifpuien gebruiken wij gelaagd veiligheidsglas, zoals 44.2, vanwege de verbeterde veiligheid en duurzaamheid.

 

 1. Wat zijn de voordelen van een aluminium veranda?

Aluminium veranda’s zijn lichtgewicht, duurzaam, corrosiebestendig en vereisen minimaal onderhoud, waardoor ze ideaal zijn voor langdurig gebruik.

 

 1. Kan ik mijn veranda uitbreiden met extra opties?

Ja, wij bieden diverse uitbreidingsopties zoals glazen wanden, zijwanden, schuifpuien, LED verlichting en zonwering, zodat u uw veranda kunt personaliseren.

 

 1. Biedt u zonwering en zonnescreens aan voor veranda’s?

Ja, wij bieden zonwering en zonnescreens aan die bescherming bieden tegen de zon, hitte en nieuwsgierige blikken, met opties voor verschillende doekstijlen en motorische bediening.

 

 1. Hoe windbestendig zijn de zonwering en zonnescreens?

Onze zonwering en zonnescreens zijn getest en gecertificeerd tot windklasse 3, waardoor ze robuuste bescherming bieden tegen windstoten.

 

 1. Hoe onderhoud ik mijn aluminium veranda?

Aluminium veranda’s vereisen minimaal onderhoud. Regelmatig schoonmaken met milde zeep en water is meestal voldoende om de veranda in goede staat te houden.

 

 1. Hoe wordt de prijs voor de installatie bepaald?

De prijs voor de installatie wordt bepaald op basis van het type veranda, de locatie en de complexiteit van de installatie. U ontvangt binnen 24 uur na de inmeting een gedetailleerde prijsopgave.

 

 1. Wat is de garantie op de installatie?

Wij bieden 15 jaar garantie op onze installatiediensten.

 

 1. Hoe kan ik contact opnemen voor vragen of een afspraak?

U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 010-2378249 of door ons online contactformulier in te vullen. Ons team staat klaar om u te helpen!

Klik hier om je winkelwagentje te bekijken en af te rekenen!

We zagen dat je bijna je bestelling had voltooid bij Zonpa Veranda. We willen je graag helpen de laatste stap te zetten en je de kans geven om te profiteren van een exclusieve extra korting van €20,- op je aankoop!